tisdag 26 juli 2011

Allting har en ände...Semestern närmar sig sitt slut och min hjärna reagerar starkt på detta. Den kör på högvarv. Framför allt under natten...

Jobbet nästlar sig in i mina drömmar, och tro mig - det ger inte någon skön vila. En drömtydare skulle antagligen gå igång på allvar om han fick fri tillgång till mina maror.

Det märkliga är att jag egentligen ser fram emot att gå tillbaka till jobbet. Jag trivs där! Jag har spännande och utmanande arbetsuppgifter och trevliga medarbetare, så allt är egentligen bra...

Nåja. Det ger mer stoff till mitt manus - vilket väger upp omaket.

5 kommentarer:

 1. Sommaren och semestern går alldeles för fort. Men vardagen kan ibland kännas ganska skön att gå tillbaka till, trots allt.

  SvaraRadera
 2. Ja, alldeles för fort. Usch.
  Å andra sidan ser jag fram emot hösten (försöker jag intala mig), och visst ska det bli lite skönt att komma tillbaka till de goda rutinerna igen.

  Förresten: Krya på dig! Det låter som ni dragit på er något riktigt otrevligt. :(

  SvaraRadera
 3. Jag började jobba i måndags och jag längtar redan efter nästa semester :-(

  SvaraRadera
 4. Din stackare... ;)

  Men visst är det så. Vi vill ha mer. Men om livet var en ständig semester skulle vi förmodligen bli uttråkade rätt snabbt, eller hur?

  Förresten, visst har vi haft en fantastisk sommar i år? Vilket väder!

  SvaraRadera
 5. Ja, den här sommaren kan vi minsann inte klaga på.

  Nu har den värsta "börja om att jobba paniken" gått över och jag är trots allt glad att jag har ett jobb att gå till :-)

  SvaraRadera