fredag 6 augusti 2010

Läsa... eller inte...

Det har inte blivit så mycket bloggat den här veckan och jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Har varit rätt mosig i hjärnan när jag kommit hem på kvällarna, det är så mycket nytt att sätta sig in i på jobbet, så många tankar som snurrar runt, så när jag väl kommit hem orkar jag knappt läsa instruktionerna på markaronipaketet (inte för de behövs egentligen - men ni förstår vad jag menar va´?).

Jag har varken haft kraft att blogga, skriva eller läsa. Trist. Tror dock att det kommer bli bättre med tiden, när jag väl kommit in i rutinerna.
Förresten, visst läser jag: Skolinspektionens rapporter, nya skollagen, läroplaner och skolplaner... Inte lika spännande som Ajvide Lindqvists Människohamn men likafullt en slags skräckupplevelse...
Ryyyysligt spännande!

3 kommentarer:

 1. Nu är det oroväckande tyst från din sida :-)

  Jag hoppas att det går bra på det nya jobbet!

  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 2. Ja, Det skulle inte vara så kul om mina bilder försvann. Men jag har då beställt hem framkallningar från fujidirekt. 122 av sommarens favorit kort, men 100 kort gratis så billigt blev det :) värt att testa! Man betalar bara porto på 29.90:-

  SvaraRadera
 3. Annika:
  Jag veeet. Förlåt, förlåt, förlåt. Ska försöka skärpa mig och uppdatera oftare. Det är dock roligt att vara saknad... ;)
  Allt går bra på nya jobbet. Jag stormtrivs!

  Annica L:
  Nej, var rädd om dina bilder, det är så härliga. Jag tror att det finns möjlighet att köpa lagringsutrymme ute på nätet - så finns bilderna kvar även om datorn kraschar.
  Otroligt billigt, måste jag säga. Grattis!

  Hörde förresten att du var missnöjd med att jag använder Blogspot. Sorry! Det är för att den är så lättnavigerad... Men du kanske kan lära mig använda något annat?
  :)

  SvaraRadera